Ge-ge-e jo jo uh lala hmm let's go, Geronimo!!

Hittade en as nice artist idag, Hon har 2st låtar jag gillar!
och jag diggar hennes utsende :) 
 

 

Aura Dione 
Aura Dione – Geronimo - Jost & Damien Radio Mix

Inte bara rök... så mycket mer!

Tänk att du lever ett liv där allt är en mot gång, det känns som om livet är en tjock rök som är trög att gå igenom. Och hur du än gör så kan du inte göra det du vill för att få bort röken.
Allt blir hopplöst och det som håller kvar röker är det som får röken att försvinna för en stund. Och du blir helr farsinerad av att nått kan ta bort röken, så det som tar bort röken blir din gud, din enda lösning. Du lever ett liv och tror att du kommer klara av att leva normalr och att gå i röker alla timmar tills du får ha den som tar bort röken igen. Du intalar dig att du är stark och att den som tar bort röken är en hållbar lösning. Att den är bättre än att leva utan röken till och med. Bilden blir sne och alla dina friska stunder tynar bort och allt blir rökigt och smutsigt. Och Känner du så här, så får du turen att gå ur röken. GÅ! och lämna allt som en fri fågel!
 

Halloween grejer!

Beställde min Maskerad kläning i går, ska öven har den på nyår och kanske på jul :) Ska bli as kul att fara på Halloween fest, träffa alla kompisar osv :D Saknar många av dom, men av olika själ så vill jag ju inte ha så mkt kontakt med dom. men har inte hunnit snacka med alla heller. men jag snackar med alla sakta men säkert :) Hoppas nu oxå att jag lyckas hitta några nya nyktra kompisar.. skulle va så kul att få nån att göra nått med, att hänga med nån verje ledig dag :D Precis som förut !! just nu känns det ensamt, och känner mig som en sviker som säger nej till alla kompisar som vill ha ut en på kvällarna :( :( Men meen allt kommer att lösa sig, tiden har sin gång! 
 
Mer att inhandlar:
 
*Lös Ögon fransar
*Lila ögonskugga
*strumpbyxor
 
Tror inte det var nått mer (Y)
 

TROLLOLOLOOOO!! x)

HAHA jag leker med er lite (A) HAHA 
 
Nyss har jag städat och doolat på mitt rum. Bråkat med hela familjen idag..... Ursh att dom inte förstår mig. och min syster hatar mig. hon tror inte att jag har förändrats.. inte alls... Meen meen nya tag och jag får inte lyssna på henne nu! ABSOLUT INTE!! Jaja Jag gillar henne iaf och hoppas hon kan släppa in perfekta värld och se mig för den jag är inte det hon vill att jag är. JAja  NU sk ajag skriva med alla glad människor, Heeey då ^^ 
 
Pussbaii<3
 
 
Ska träffa marinskiii i veckan<3

Musiken funkar då man Städar!! :D

 

Jarråå!!

Har haft en sööt kväll med Älskingen<3 Vi åt god mat, såg bio och bara rådde om varandra. Älskar han så mycket! Nu blire sängen, en bok och sen sova. I morgon blire att fixa saker här i Brännalnd. Och vara med min lille bror (L) Älskar livet just nu, Pussbaiii
 

Rockiit

 
Heeej!! <3 
 
Jäävlar vad jag fummlade till det idag!! somnade på min lunchs rast x( kom typ en timme försent... Jaja!! Snart ska jag träffa Denny, Yeeey! 
 
Fick skorna igår ju!! Snygga Bullboxer skona  LOVE THEM!! Och ett par "uggs". Köpte Fake uggs för jag vill inte peya över 2000kr när jag kan få det för typ hälften för samma kvalitet. Hihi märket är ju inte vikigt. Fast "uggs" är as fula, Verkligen ankfötter... Men dom är ju varma å sköna, så dom duger gott.

Lite för mkt drama på engång

Tjoo alla :D 
Ursh mkt hände i går kväll, allt från drama till mer drama?? HAHA Ååå Jag är en drama queen (A) Meen tur är väl att Denny älskar mig endå<3 Längtar så mkt till han flyttar hem igen! Bara få va med han varje dag och göra saker med han. Det enda jag gör just nu är att vänta på att han ska komma hem. Det är jobbigt... Sjukt jobbigt. Allt känns drygt och liv löst Men jag vet att den tiden är snart över... För min bby kommer hem om några veckor<3
 
Pussbaiii<3 
 

Den tillfälliga njutningen står i vägen för lyckan.

Heeej!! 
 
Ååå nu har jag slutat! :D Sköönt! Brännland nästa.
Ska städa lite på rummet nu! alla grejer var ju ner packat efter dramat x) haha 
Snackade med Denny nyss :) Tralalalalaaaaa (L) Jaja nu ska jag börja städa!! see yaah! Puss
 

Ärlighet är den egenskap jag vill ha, hellre dum och ärlig än lögner och trevlighet !

 
 
 
Heeej!!
 
Jag är som jag är. men nått jag tänkt på är vrf folk reagerar på att jag skriver på min blogg att jag inte gillar endel människor? Mena de är ju inte så att jag är falsk och snackar med människan irl och skkriver om henne här sen. utan jag undviker henne och vill inte ha med den människan att göra. Det är ju uppenbart att jag inte gillar den på det sätt jag behandlar den. (jag är inte elak och säger dumma saker utan jag säger bara det jag tycker if nån ifråga sätter). Jag är inte tvingad att gilla alla, och jag tänker inte va som alla andra brudar och bara le och va trevlig när vi ses och snacka skit med alla andra om den dom ogillar, Mena hon VET att jag inte gillar henne. Alla andra tycker om henne, Det är helt okey för mig, (gillar inte att Denny gillar henne men det får jag ju leva med) Och om alla andra vill va med henne så får dom väl gå ifrån mig elr det som händer på rikigt är ju att jag går ifrån dom. Och om inte alla kan fatta att jag inte vill ha människor jag inte gillar där jag bor tycker jag dom ska tänka om. Nu är det här i det förgångna... Och inget jag direkt bryr mig om på så sätt... Dock vill jag inte att folk säger åt mig att hon är bra och hon är snäll, för det är en lögn i mina öron ... Joo hon är snäll och oskyldig men det är bara ytan. Hon ljög mig rakt upp i ansiktet och hon var inte min vän då så vrf tror ni att jag vill vara vän med nån som ljuger nu?  Lögner tar mig ifrån verkligheten, Och mitt mål är att leva i verkligheten. Dom som ljuger kan få vara med dom som vill leva i sin fantasi värld!! 
 
 
 
 
Och nu för att ingen ska gå galen på mig över att jag skrev det här så ska jag göra det tydligt! Det här är INTE riktat till henne på nått vis utan det är till DOM som har ifråga satt mig om vrf jag inte gillar att hon är här och även ifrågasatt vrf jag ogillar henne. Det är inte bara henne jag ogillar men jag tänker inte dra upp fler som jag inte vill ha i där jag bor för det medför bara lidande för dom om dom tar åt sig. Och om hon tkr det är jobbigt att jag ogillar henne som är jag oxå en människa och hon får prata med mig. Jag hatar henne inte men i nu läget är hon en människa jag inte vill ha med att göra friviligt. Okey hoppas ni förstår att jag inte menar att klanka ner på henne utan det här är bara min åsikt! :) Och den råkar vara negativ den här gången.
 
 

Knut!

heejheej :P 
 
just gjort mig klar förs praktiken, Känns helt okey är trött men har fått i mig koffein så det löser sig nog snart :D See yaahh Pussbaiii<3
 
Tjockis knuten på huvudet ^^ den får ni se sen ;)

Bby i'm your trampoline!

I'm your
Trampoline
Oh you jump so hard but I always catch your fall
So now I'll just
Hide away (you know I think I will)
Hide away
Oh, I run so fast but I always lose them all

I wish I could go to sleep and wake up with amnesia
And try to forget the things I've done
I wish I knew how to keep the promises I made you
But life i guess it goes on
Yeah I know it goes on
You see I've learned it goes on

But then I'll hang us on the wall
And I'll crawl in the open side
And I'm blind to it all
So why don't you
Crawl in my open side and become blind to it all

You know I think it's time to pray
For the contortion, my abortion
That I somehow shoved away
I think it's right for me (yeah I think it's right for me)
When I was young I was stung
And somehow lost God's faith

I wish I could go to sleep and wake up with amnesia
And try to forget the things I've done
I wish I knew how to keep these promises I made
But I guess life goes on
Yeah I know it goes on
You see I've learned it goes on

Way back when I must have sinned
I break down profound, beginning, end
Head trip re-grip what doesn't mend
But I'm wishing this amnesia would kick in 
 
 
 
 
 
 

Lipps!

 


 
Hey förrförra medelandet är inte sant. Har bättre vishet nu och är mindre arg och ledsen ^^  Ville bara säga det (A) ska ta en cigg och tvätta läpparna. har övat att sminka mig till Jessica rabbit inatt, gick sådär... MÅSTE RAKA BORT ÖGON BRYNEN... :( :( Jaja PUSS<3
 

19 Okrober

 
Den 19 oktober är en dag jag vill minnas, det var då jag med mitt förnuft och min hälsas i tankarna sa hey då till min förälskelse. Han har påverkat mig så mkt, fått mig att göra så många dumma val. Han har fått mig från att känna mig starkast i världen till att vilja dö flera gånger. Han är och kommer alltid att vara för mig en människa som jag litar på. en människa jag kommer värna om hans väl månde. Men en människa jag inte klarar av att ha kontakt med. Han är min svaga punkt. men med tiden tror jag allt kommer tyna bort, jag hoppas det! 
Jag vill ärligt be om förlåtelse till många människor för att jag bettett mig dåligt i min blindhet.  Och jag vill inte att nån ska hata elr tro nått om han pga av det jag sagt. allt bra och allt dåligt är inte saningen det är en förvriden bild från en förälskad tjejs ögon. 
Tack Denny för att du hjälpte mig, Du gjorde det ingen annan gjort... Lyssnat på mig<3 

Vänder han mig ryggen till på ett snyggt sätt?

SATAN vad jag är less!! Denny bad mig nyss skaffa ett eget liv... inte på det sättet att han gjorde slut men på så sätt att han vill inte att jag blir berör av det han gör, och säger osv.... Jag ska typ inte bli berör av hans val i livet. Det känns ju bra.. :S Tänk om det bli så nu att vi skaffar en egen lägenhet tsm och han väljer att börja om med allt. Då ska jag inte bry mig? han kommer ju få mig hur känslo kall som hälst. Kommer ju fan inte bry mig om han har det jobbigt om jag oxå hadet jobbigt just då. Jag vet inte om han har tänkt igenom det här. men som det känns nu så gör han slut med mig sakta... Nää ursh den killen får mig att må dåligt.. sjukt dåligt just nu. Han säger att han inte vill vara min "lycka" elr min glädje. för mig är det självklart att min pojkvän är det. Om han nu som ikväll inte vill snacka med mig av tragiska anledningar så blir jag ledsen och upprörd... Jag känner efter att ha stått där med 50 ton jobbigheter och nu behöver han inte att jag står där längre för han har andra som hjälper han så vill han knuffa iväg mig. Typ bli av mig med på ett snällt sätt. Jag känner nu att jag måste ta mitt pick och pack, mina känslor och kärlek... och hålla det hårt... för annars kommer han ta av mig allt. Han är mer ego nu än förut, nu vill han att jag ska va ego... JAG VILL INTE!! och framförallt så förstår jag inte!!!  
 

love my boobies!!!

Tjoo bloggish!
 
Asso jag har ONT i mina bröst! HAHA Det är inte för att denny har miss handlat dom elr så utan dom växer ju som jag berättade tidigare :] Men en sak jag måste, BARA måste säga är att Bygel lösa BHar för mig är som guld. Med bygel behåar får jag fula märken och hatar att titta på mina egna bröst för jag har tyck dom varit fula. Men nu.. Ojoj vad jag gillar dom, är stolt över mina små paljetter :) HAHA love my boobies!!!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vänner och Kärlek<3

Heej bloggen! haha 
 
Ursh, tänker på älskingen.. allt som kommer hända nu. mkt ska förändras!! Tiden går framåt, ska vara hemma i brännland ett tag nu medans älskingen är borta. Nya vänner och kompisar i framtiden. Känns jätte jobbigt att säga upp kontakten med fina vänner, sluta hälsa på folk som gjort ens dagar osv. Men måste man så måste man. 
 
Ska skriva till Ruth nu<3 Saknar henne mkt!! 
 
Pussbaii
 

god hej!

Heey!!
 
Idag sov jag till kl 4a! somnade dock inte heller förren kl 3 i natt så inte så konstigt kanske :) Nu ska jag iväg till byn och köpa choklad och energi dryck för nu ska det pluggas! har snart pluggat klart inför Historia prover, sen blir det att skriva en Barn och fritids upp gift. Känner mig duktigt som klarar av att plugga nu! Få se om det blir praktik i morgon. känner mig lite raslig än... men samtidigt är det inte bra att jag är borta :/ Får se hur kvällen känns helt enkelt :D JAja PUssbaiii<3 
 
SMINK!! elr läppstift :] 
 

i'm a volcano

 
 

Hhmmm EX?!?!?!

Hahaha den här veckan är nog Exen återkomst elr iaf jag ser mina ex lite här och var. Asso jag tkr det är spännande, mena en av mina ex är sur på mig som faan, tror jag!
Medan ett ex som jag trodde hatade mig och som jag trodde jag hatade men snarare bara hade kommit över fullständigt.
Fattas bara att Sergey ska höra av sig och vilja ta en fika för alla har bara varit på vän nivå elr hat nivå så allt känns bra :) stör mig inte så mkt på att ett av mina ex hatar mig. han har fått vissa andra att hata mig med. men det är ju för att Jo jag har varit elak och en bitch men han och alla hans hat sms osv kanske inte var dom finaste.... :) :) Fast jag vet ju oxå nån stanns inuti mig själv att allt han önskar är att få vara vän med mig igen. Inte tsm för det tror jag ej skulle funka men han kanske hatar mig.. VEM VET ;) haha 
 
Jaja handlingen gick bra, lite snor i näsan och frossa men det funkar ju endå! mkt smink döljer allt ;D hihi 
 
Pussbaii<3
 
Nån jag derimot stör mig på är Denny, HATAR ATT HAN SKA VARA BORTA!!! ... saknar dig<3

Ica elr consum?!?!

ut och glida nu då ;D elr nee gå och handla mat och rasta Yumyum inte taggat (N)
 
 
 


 

HAHA Så mkt jag!! :D


Yumyum!

GOOD MORGON, elr god dag? :D
 
jag vaknade nyss, OCH FY FAAAN vad jag har drömmt, drömmde att jag nästan hade ihjäl en snubbe som jagade mig med en hammare och en kniv, men fick inte i hjäl han utan sprang och hämtade syrran för hjälp men hur mkt hon än skar på hallsen så dog han lixom inte, han låg och snackade om hur vi hade figthas och hur duktig jag var osv sjukt xD haha
 
Men iaf nu ska jag äta frukost sen gå ut på byn och köpa mat och cigg :) känns as jobbigt att gå ut min näsa var helt täppt när jag vaknade :S BLÄÄÄ!! jaaja see yaah pussbahhiii!!<3
 

Städa och sova?!?!

Heej
 
Är trött, less osv. behöver älskingen i mitt liv!! <3 det är jobbigt utan han!! helt stört jobbig!! :S har iaf städat köket nyss klart. Nu ska jag börja fixa här i rummet sen tvätta. Sen blir det nån macka innan jag går och lägger mig. Har inte gjort nått utan att städa köket och jag är helt slut.. :/ känns hur jobbigt som hälst!! 

Lite skillnad YEPP!!

 

Heejheeej skorna jag beställde<3

   
Mina önske skor
Fattar inte att jag får dom söta bullboxer skona nu<3 helt jävla underbart!!
Sen nu när jag hämtader bildern visade sig att jag köpte dom sista :O :O <3 ÄLSKAR LIVET!!! Pussbaiii!!
 
 
 

Titta när jag flyger!

Heeej!!
Jag har just köpt 2par skor!!<3 Thihihi :*
Köpte dom för att jag ska ha varma vinter skor och dom andra skorna var mina önske skor :] Och nu fick jag dom!!<3 LOVE LIFE!! 
Idag har jag inte alls mått bra.. :( iHelgen har jag mått dåligt, helt ansiktet var uppsvullet när jag vaknade och spottade ÄCKLIGA snor klupar hela tiden URSHHH!!!! idag hade jag feber :( INTE OKEY!! 
 
Man har tagit en alvedon nu, ska se om jag blir lite piggare snart så jag kan plocka upp lite i lägenheten. det är så stökigt här :S inte okey det heller!!  Sen ska jag plugga lite, har prov i Historia på Måndag :) Och sen 3 uppgifter som ska vara klart innan lovet (Y) det kommer nog gå bra tror jag :D 

STÖÖKIGT!!!
 

ME


Duchis

Nyss duchat, hittat 2 par skor jag gillar :) men jag gillar dom inte helt :/ HmmHmmm!!!!
 
Mina boobies har växt, super glad flicka :D dom växer även fast jag tränar nu... vilket betyder att jag inte blir fetare iaf <3 
 
 

     
 
 
  
DOm översta till att ha på dagiset och dom nedersta på skolan.. Hmmm (A)
 

i have glasssseeesss!!!

heej
sitter och snackar med min bby just nu! :) har varit hos älsk hela helgen<3 helt underbart, önskade bara att det var mindre kvaft fick ont i ögonen, och i kände mig sjuk!! 
Nu sitter jag med en Boost och ska snart ut på en promenad med Yumyum, blir nog inte så lång ska till stan i morgon och bussen går redan 06,30 :O OMG!! 
 
Shadi hade fest här i helgen, inte så glad över att Maria var här, vet inte om det var några fler som jag "inte" gillar men känns inte så nice att folk som inte äns hälsar på en super på stället där man bor. Värdens intrång på än liv typ :S Jaja shit happens det enda rikigt jobbiga är att det luktar svett i hela vårt rum!! :S URSH FY OCH BLÄÄ!!! bajs Joffla!!!!!!!!!!!!!!! sluta svettas som en gris x) haha 
 
I morgon är det skola i stan, ska bli sköönt :) ska även beställa ett par rikiga vinter skor snart, vill ha SJUKT varma skor ^^ 
 
Jaja det var allt för mig, Pussbaah<3
 
 
 

some pics

 
 
 
 

 
heeejheeej
nu ska jag ut och gå med Yumyum sen bär det av till staden, det blir ett kvart samtal där och plocka ut glas ögonen. Det var allt från mig heeydå
 
 
 
 
 

RSS 2.0